یکی از موضوعاتی که ممکن است اکثر افراد به دلایل مختلف به آن نیازمند باشند، روت کردن گوشی است و ما قصد داریم تا در این مقاله مراحل روت گوشی شیائومی redmi 9 به شما آموزش دهیم.
در نظر داشته باشید که این آموزش برای افرادی که در حوزه تعمیرات تخصصی نرمافزار فعالیت میکنند، میتواند بسیار کاربردی باشد؛ چون پس از این کار میتوان فعالیتهایی از قبیل ترمیم سریال، مک آدرس، بیس بند و یا حتی خدماتی از قبیل نصب رامهای کاستوم شده و خیلی موارد دیگر را پیاده سازی کرد.
با ما همراه باشید تا نحوه انجام روت گوشی شیائومی redmi 9 را به شما آموزش دهیم.
مراحل روت گوشی شیائومی redmi 9
مراحل روت گوشی شیائومی redmi 9 پیچیده نیست و نیازمند چند فایل است. این فایلها برخی به عنوان ریکاوری کاستوم و برخی دیگر به عنوان فایل روت شناخته میشوند.
البته همه اینها به صورت مرحله به مرحله مورد بررسی قرار میگیرد.
آنلاک بوت لودر
یکی از مهمترین مراحل روت گوشی شیائومی redmi 9 این است که شما بتوانید دستگاه خود را آنلاک کنید.
گوشیهای شیائومی در بخش بوت لودر خود قفلی را به عنوان بوت لودر دارند که به شما اجازه نصب رام یا تغییر در ساختار را نمیدهند.
برای اینکه بتوانیم گوشی خود را روت کنید باید در مرحله اول از آنلاک بودن دستگاه خود مطمئن شوید و دقیقاً چیزی که در تصویر پایین مشاهده میکنید.
برای این کار نرمافزاری از قبیل MI Unlock میتواند برای این کار مورداستفاده قرار بگیرد.
روشهای دیگری نیز مانند باکس دانگلها برای آنلاک کردن شیائومی مورد استفاده قرار میگیرند که نحوه کار با آن ها نیاز به دانش تخصصی نرمافزاری و استفاده از ابزارهاست.
غیر فعال کردن قفل های امنیتی
در مرحله بعد، برای اینکه روت گوشی شیائومی redmi 9 راه انجام دهید پیشنهاد میشود تا قفلهای امنیتی دستگاه را غیرفعال بگذارید.
این قفلها شامل پین، پترن، اثر انگشت و سایر قفلهای امنیتی هستند.
به این معنی است که سطح امنیتی پایینتر است و فایل کاستوم و یا فایلهای مربوط به روت به راحتی بر روی سیستم قابلیت نصب دارند.
بردن گوشی به حالت فست بوت
در این مرحله روت گوشی شیائومی redmi 9 باید گوشی را به حالت فست بوت برد که عموماً با کلیدهای ترکیبی افزایش صدا و کلید پاور قابل انجام است.
در نظر داشته باشید که برای این کار باید دستگاه خاموش بوده و سپس این دکمهها را فشار دهید.
در این حالت به دلیل آنلاک بودن بوت لودر دستگاه، میتوان فایلهای کاستوم شده را بر روی سیستم نصب کرده و راه اندازی کرد.
استفاده از فایل ریکاوری Orange Fox
حال باید برای روت گوشی شیائومی redmi 9 به سراغ یک فایل ریکاوری کاستوم با نام Orange Fox بروید.
نصب این فایل در زمان قرار گرفتن گوشی در حالت فست فود بسیار ساده است.
با باز کردن فایلهای داخلی زیپ شده می توانید چند فایل را ببینید که به ترتیب قرار گرفتهاند.
این فایلها باید به نوبت بر روی گوشی نصب شوند. از آنجایی که این سه فایل با قابلیت cmd هستند، اجرای آنها نیز بسیار ساده است.
حال میبینید که گوشی ری استارت میشود و اگر این اتفاق نیفتاد خودتان این کار را انجام دهید تا صفحه ریکاوری Orange Fox را مشاهده کنید. این ریکاوری مود به شما امکان نصب فایلهای کاستوم و حتی با فرمت زیپ را میدهد.
نصب فایل magisk
در مرحله بعد از راهاندازی کاستوم ریکاوری Fox Orange نوبت به نصب فایل زیپ magisk میرسد که فقط کافیست آن را در صفحه اصلی گوشی قرار داده و سپس با کلیک بر روی آن، مراحل نصب فایل روت مجیسک را انجام دهید.
پس از این کار گوشی را راه اندازی کنید تا نرمافزار مجیسک با فرمت apk را بر روی گوشی نصب و اجرا کنید.
در این مرحله شما توانستید تا روت گوشی شیائومی redmi 9 را پیاده سازی کنید.
بررسی وضعیت روت گوشی
پیشنهاد میشود که در این مرحله با استفاده از نرمافزارهایی از قبیل root checker وضعیت روت گوشی شیائومی redmi 9 را مورد بررسی قرار دهید تا از عملکرد خود مطمئن شوید.
استفاده از این ابزارها بسیار ساده است و فقط کافیست تا نرمافزار را اجرا کرده و بر روی عبارت verify root کلیک انجام دهید.
نتیجه کار به راحتی قابل تشخیص است و در اینجا شما تمامی مراحل روت گوشی شیائومی redmi 9 را انجام دادهاید.
کلام آخر
در این مقاله سعی شد تا مراحل نحوه روت گوشی شیائومی redmi 9 را به صورت مرحله به مرحله مورد بررسی قرار دهیم و از متدهای جدیدی آنها را پیاده سازی کنیم.
در صورت داشتن هرگونه سؤال یا ابهامی میتوانید آن را در قسمت نظرات برای ما بنویسید.
اگر به حوزه تعمیرات نرمافزار موبایل علاقهمند هستید میتوانید با استفاده از دوره تخصصی نرمافزار موبایل مجتمع آموزشی پل، به عنوان کاربر حرفهای و یا حتی تعمیرکار تخصصی وارد بازار کار شده و کسب درآمد کنید.